Boutique Tosca Regal se afla intr-o zona exclusivista, la 5 minute de centrul orasului. Boutique Tosca Regal îşi are reşedinţa în una dintre cele mai frumoase clădiri ale oraşului Bacau.

Construita in anul 1936, cladirea cu arhitectura in stil baroc, a trecut printr-un proces de restaurare in anul 2017 iar modernizarea locatiei a fost finalizata in 2018.

Boutique Tosca Regal ofera un confort calduros si relaxant, parcare privată si multe alte facilitati. Hotelul beneficiază de Internet Wireless gratuit, atât în cameră cât şi în restaurant.

Boutique Tosca Regal pune la dispozitia oaspetilor sai, 8 camere si 1 apartament. Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn masiv şi oferă o noapte bună de odihnă, într-o combinaţie originală de culori, forme şi materiale.

Locatia noastra este singura unitate de cazare din oras cu spatii de cazare incepand de la parter.

Oaspeții nostri pot începe dimineața cu un mic dejun copios. Personalul de la receptie este disponibil non-stop.

După ce explorați orașul sau încheiați o zi de lucru, vă puteți relaxa pe terasa.

Boutique Tosca Regal se adreseaza in egala masura atat turismului de afaceri cat si celui de placere. Fie ca va aflati intr-o delegatie, participati la o conferinta, treceti prin Bacau sau sunteti intr-un city-break, Boutique Tosca Regal este intotdeauna cea mai oportuna alegere pentru dumneavoastra.

La noi, siguranta clientilor reprezinta o prioritate. Din acest motiv, hotelul detine toate autorizatiile in vigoare, atat PSI cat si cele de functionare conform normelor europene.

Servicii

Profesionalism si eleganta

wifi

parcare

mic dejun

terasa

Doresti o rezervare?

Contacteaza-ne!

 • Adresa:

  Strada Mihai Eminescu, Nr. 33 Bacau, Romania

 • Email

  office@toscaregal.ro

 • Tel:

  0334 404 808

  0748 185 880